ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο απίστευτος διάλογος Μουνιόθ – Νίνη: «Να ξέρεις θα σε ξεκινήσω – Εντάξει, έπαθα σοκ»

Ο Σωτήρης Νίνης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τις στιγμές λίγο πριν μάθει πως θα ξεκινήσει απέναντι στο Αιγάλεω.

Ο απίστευτος διάλογος Μουνιόθ - Νίνη: «Να ξέρεις θα σε ξεκινήσω – Εντάξει, έπαθα σοκ»

Ο Σωτήρης Νίνης εξιστόρησε την ιστορία της ζωής του στο Athletestories.gr μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, για τις στιγμές στον Παναθηναϊκό, για τα πάντα.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Βίκτορ Μουνιόθ, μια μέρα πριν ο Ισπανός προπονητής τον ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα.

Περιγράφει ο Σωτήρης Νίνης:

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτό έγινε 21 Δεκεμβρίου. Εκεί μου ανακοινώνουν ότι αρχίζω προπονήσεις με την πρώτη ομάδα για το επόμενο διάστημα, καθώς υπάρχουν τραυματισμοί και ο προπονητής θέλει να δουλέψει μέσα στις γιορτές.

Τότε κατάλαβα πόσο σημαντικά ήταν τα λόγια του Μουνιόθ, λίγο καιρό πριν, στα τέλη Νοεμβρίου. Με είχε κρατήσει μετά από μια προπόνηση και μου είχε πει ότι του αρέσω πολύ σαν παίκτης, ότι κάνω αυτά που θέλει στο τακτικό κομμάτι και να συνεχίσω έτσι.

Πράγματι, κάνουμε μια μίνι προετοιμασία Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και φτάνουμε στις 6 Ιανουαρίου, παραμονή του ματς με το Αιγάλεω.

Εγώ θεωρώ ότι απλά είμαι ένας παίκτης βοηθητικός για τις προπονήσεις. Βλέπω, όμως, ότι είμαι στην αποστολή. Παθαίνω ένα ακόμα σοκ.

Ακολουθώ το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας κανονικά. Προπόνηση, φαγητό, ξενοδοχείο, όλα. Στο δωμάτιο έμεινα μόνος μου, παίρνω ρούχα και το μεσημέρι με ειδοποιούν ότι με θέλει ο προπονητής στο γραφείο του.

Ο διάλογος, έχει περίπου ως εξής:

-Κάτσε. Πώς είσαι;

-Πολύ καλά.

-Είσαι χαρούμενος που είσαι στην αποστολή;

-Ναι, φυσικά.

-Ξέρεις, είναι πολύ σημαντικό που είσαι εδώ σ’ αυτή την ηλικία και έχεις αυτή την εμπειρία.

-Το ξέρω και το εκτιμώ αφάνταστα.

-Φαντάζομαι, θα ήθελες να παίξεις έστω και λίγο.

-Εννοείται! Αλλά και μόνο που είμαι εδώ μου φτάνει.

-Έχεις δουλέψει πολύ καλά πάντως. Και κάνεις αυτά που θέλω. Γι’ αυτό να ξέρεις ότι θα σε ξεκινήσω.

Νέο σοκ! Για να πω την αλήθεια, δεν το έπιασα με την πρώτη, γιατί μιλούσε αγγλικά με ισπανική προφορά και πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να το συνειδητοποιήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ» ΣΤΟ ATHLETESTORIES.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.