Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να αναζητά ποδοσφαιριστές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με τον Γιώργο Δώνη να έχει προτεραιότητα.

Οι “πράσινοι”, μετά τα λάθη στον σχεδιασμό του καλοκαιριού, καλούνται να αναπληρώσουν ορισμένα κενά με ενίσχυση τον Ιανουάριο. Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε και τις εξελίξεις με το θέμα του τεχνικού διεθυντή. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ορισμένες περιπτώσεις στο μυαλό του, κυρίως ανθρώπων που στο παρελθόν έχουν σύνδεση με τον Παναθηναϊκό (έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορα ονόματα), αλλά ακόμη δε μιλάμε για κάτι προχωρημένο. Ολα θα συμβούν κατά τον μήνα Δεκέμβριο.

Σε ό, τι έχει να κάνει, λοιπόν, με τη μεταγραφική ενίσχυση, η προτεραιότητα είναι ένας ποδοσφαιριστής για τη μεσαία γραμμή που θα έχει χαρακτηριστικά οκταριού, αλλά θα μπορεί και υπό προυποθέσεις να παίξει ως εξάρι. Εκεί έχει εντοπιστεί η μεγαλύτερη αδυναμία, με δεδομένο ότι στην παρούσα φάση αυτοί που παιζουν συνεχώς είναι οι Δώνης, Κουρμπέλης, ενώ ο Φάουστο, που έχει αγωνιστεί λίγο, ακόμη δεν έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου