ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπέντιλ: «Αυτά μας ζήτησε ο Πεδουλάκης»

Ο Μπεν Μπέντιλ αποκάλυψε το τι τους είπε ο Πεδουλάκης για την αναμέτρηση με την Βαλένθια.

Μπέντιλ: «Αυτά μας ζήτησε ο Πεδουλάκης»

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Ο προπονητής μας ζήτησε να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε δυνατά ακούγοντας το πλάνο του. Πρέπει να είμαστε σκληροί, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και να φτάσουμε στη νίκη».

Σχετικά με το ματς απ με τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, απάντησε: «Θα είναι δύσκολο ματς απ, μία μεγάλη πρόκληση. Κι αυτός όμως σκέφτεται πώς θα μας σταματήσει. Έτσι είναι το μπάσκετ, γεμάτο προκλήσεις».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα, τόνισε: «Βλέπω κάθε μέρα ξεχωριστά. Δουλεύω και παίρνω βοήθειες από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Προσπαθώ να τα δίνω όλα για την ομάδα μου, ακούγοντας τον προπονητή μου».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.