ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Kingdom Under Fire II: RTS και RPG σε ένα

Ταξίδι στη Γερμανία για το επερχόμενο game

Kingdom Under Fire II: RTS και RPG σε ένα

Το Kingdom Under Fire II είναι το νέο high fantasy game της Blueside που κυκλοφορεί στην Ευρώπη με τη βοήθεια της Gameforge. Είχαμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Φρανκφούρτη, όπου και παρακολουθήσαμε το launch event του σε ένα μαγικό κάστρο δίπλα στο Ρήνο. Εκεί, η εταιρεία παρουσίασε το σχέδιό της για ένα παιχνίδι που θα συνδυάζει στοιχεία RTS και RPG σε ένα Massive Multiplayer Online περιβάλλον, έχοντας και στοιχεία single player.

Στο ειδικό αυτό event είχαμε τη δυνατότητα να ζήσουμε μερικές από τις καθημερινές στιγμές ενός στρατού, χαιρετώντας ιππότες, ρίχνοντας τόξα, δημιουργώντας ξόρκια και πετώντας αετό. Το παιχνίδι ακολουθεί χρονολογικά το Kingdom Under Fire: Circle of Doom και είναι το πρώτο RTS στον κόσμο του franchise μετά το Kingdom Under Fire: Heroes του 2005.

Η πρώτη του ανακοίνωση έγινε τον Ιανουάριο του 2008 και μετά από αρκετές καθυστερήσεις ξεκίνησε σε κλειστή beta τον Δεκέμβριο του 2011 στην Νότια Κορέα. Το 2013 ανακοινώθηκε και μια έκδοση για το PlayStation 4, ενώ πλέον είμαστε στην τελική ευθεία για την τελική του κυκλοφορία και προς τα μέρη μας.

Το Kingdom Under Fire ΙΙ συνδυάζει στοιχεία action RPG με real time strategy, αφού ο παίκτης μπορεί τόσο να χειριστεί έναν από τους διαθέσιμους ήρωες και να αναλάβει αποστολές, να φτιάξει εξοπλισμό και να δώσει μάχες σώμα με σώμα, αλλά και να αναλάβει από κάμερα που δείχνει από ψηλά έναν ολόκληρο στρατό και να μετατρέψει κάθε μάχη σε στιλ παιχνιδιού στρατηγικής.

80 μονάδες (που θα γίνουν 120 μετά την κυκλοφορία) είναι έτοιμες για να δώσετε τις εντολές σας στη μάχη, με κάθε μία να έχει τα δικά της θετικά και αρνητικά που πρέπει να «ζυγίσετε». Για όσους θέλουν να δουν το single player κομμάτι, θα υπάρχουν 50 αποστολές, ενώ θα προστεθούν και αρκετά στοιχεία από το είδος των MMO, όπως raids κτλ.

https://youtu.be/IYVno2qoSqQ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ