ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(21:30, NOVASPORTS 1, LIVE: Panathinaikos24.gr)

Να κάνει τη βραδιά… ωραία!

Με φόρα από τη νίκη επί της Εφές και με τον Ρικ Πιτίνο να... εποπτεύει από τα επίσημα, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Βαλένθια (21:30, NovaSports).

Να κάνει τη βραδιά... ωραία!

Οι βάσεις για ένα ωραίο βράδυ Παρασκευής έχουν μπει, οπότε είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού να επιβεβαιώσει προγνωστικά και προσδοκίες, φτάνοντας στην τέταρτη νίκη του στη φετινή Euroleague (3-3), απέναντι στη Βαλένθια (1-5) στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη προέρχεται από την πειστική νίκη απέναντι στην Εφές και θέλει να «χτίσει» πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα, ώστε να τρέξει ένα σερί νικών, αποκτώντας ακόμη καλύτερη ψυχολογία και ενισχύοντας τη θέση της στη βαθμολογία.

Η βραδιά θα είναι ιδιαίτερη για τους «πράσινους», καθώς στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα βρεθεί ο Ρικ Πιτίνο, που ήρθε στην Ελλάδα για διαπραγματευτεί με την ΕΟΚ το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ομάδας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.432 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η παρουσία και η βράβευση του Ρικ Πιτίνο, αλλά και η ανοδική τάση που εμφανίζει η ομάδα τον τελευταίο καιρό, αναμένεται να φέρουν αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λάτισεβς, Γιόβτσιτς και Κόλιενσιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...