ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο χτύπημα Χεζόνια για Παναθηναϊκό και Θύρα 13! (vid)

Ο Μάριο Χεζόνια σε νέες του δηλώσεις τόνισε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποτελούν οικογένεια του.

Νέο χτύπημα Χεζόνια για Παναθηναϊκό και Θύρα 13! (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Χεζόνια:

«Είναι σαν οικογένεια για μένα. Υπάρχουν εκατοντάδες οπαδοί που μου στέλνουν μηνύματα καθημερινά και εγώ από την πλευρά μου αγαπώ να τους απαντώ και να μιλώ μαζί τους. Επίσης, έχω και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο Instagram. Εγώ τους δίνω συγχαρητήρια για τις νίκες που πετυχαίνουν και για τον τρόπο με τον οποίο στηρίζουν την ομάδα τους. Λατρεύω να βλέπω τη Θύρα 13».

«Δεν είμαι ενήμερος ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να μη μου το έχουν πει, επειδή είμαι παίκτης του ΝΒΑ, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το γνωρίζω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.