ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φοιτητής ΑΠΘ που εκσπερμάτισε σε φοιτήτρια: «Αισθανόμουν φορτισμένος και ήθελα να εκτονωθώ»

Για την ενέργεια του να εκσπερματίσει στην πλάτη μιας 20χρονης φοιτήτριας της Νομικής του ΑΠΘ απολογήθηκε στον Εισαγγελέα, ο 20χρονος φοιτητής.

Φοιτητής ΑΠΘ που εκσπερμάτισε σε φοιτήτρια: «Αισθανόμουν φορτισμένος και ήθελα να εκτονωθώ»

Την πόρτα του Εισαγγελέα πέρασε την Πέμπτη ο 20χρονος φοιτητής της Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης επειδή εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας φοιτήτριας της Νομικής, μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Ο Εισαγγελέας τον παρέπεμψε στο Ά’ Μονομελές για να δικαστεί, καθώς συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αν κι ο 20χρονος φοιτητής της Φυσικής, πήρε 48ωρη αναβολή, προτίμησε να δικαστεί σήμερα ενώ ήρθη η κράτηση του διότι δήλωσε μόνιμη διαμονή. Ενώπιον του εισαγγελέα, ο φοιτητής, αφού παραδέχθηκε την πράξη του, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, είπε, πως αισθανόταν φορτισμένος και πως ήθελε να εκτονωθεί.

Πηγή: protothema.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.