ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Η Ιωάννα Δίελα στο panathinaikos24.gr!

To panathinaikos24.gr συνεχίζει να δίνει τον λόγο στους πρωταγωνιστές! Η αθλήτρια μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ιωάννα Δίελα, γράφει το πρώτο της μπλογκ στην ιστοσελίδα μας και αρχίζει την επικοινωνία με τους φίλους τους τριφυλλιού!

Η Ιωάννα Δίελα στο panathinaikos24.gr!

Καλησπέρα,

Είμαι η Ιωάννα Δίελα και από δω και πέρα θα τα λέμε από το Panathinaikos24.gr σχετικά με τα τεκταινόμενα στην ομάδα μπάσκετ των Γυναικών του Παναθηναϊκού.

Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, μιας και προερχόμαστε από δύο σερί νίκες. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά πλέον έχουμε ανέβει. Αύριο στις 5 το απόγευμα αντιμετωπίζουμε τις Εσπερίδες εκτός έδρας.

Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό για δύο λόγους. Πρώτον γιατί θέλουμε να ανέβουμε στη βαθμολογία και δεύτερον θέλουμε να αυξήσουμε το σερί μας, ώστε να πάμε με καλή ψυχολογία και στα επόμενα παιχνίδια.

Να σημειώσω ότι μετά από αυτή την αγωνιστική θα υπάρξει διακοπή μιας εβδομάδας στο πρωτάθλημα λόγω της Εθνικής, μιας και δίνει δύο σημαντικούς προκριματικούς αγώνες.

Το παιχνίδι με τις Εσπερίδες είναι εκτός εδράς και εμείς περιμένουμε τους οπαδούς μας να μας στηρίξουν για άλλη μία φορά.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Ιωάννα Δίελα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ