ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαριά τιμωρία για τον Γιώργο Δώνη!

Ένα μήνα τιμωρία επιβλήθηκε στον Γιώργο Δώνη, για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ!

Βαριά τιμωρία για τον Γιώργο Δώνη!

Τελικά παρά τις προσπάθειες του δικηγόρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αλκιβιάδη Παπαντωνίου, η ποινή του Γιώργου Δώνη ήταν σχετικά… τσουχτερή. Ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει το  δικαίωμα να κάτσει στον πάγκο του τριφυλλιού για ένα μήνα.

Αναλυτικά η απόφαση του  Πρωτοβάθμιου Μονομελούς  Πειθαρχικού οργάνου:

 ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γ. Δώνης (προπονητής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δώνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Δώνη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...