ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Απλά και… Παναθηναϊκά

Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσίασε απέναντι στη Βαλένθια, αλλά πήρε αυτό που ήθελε επικρατώντας 91-80 μπροστά σε 13.000 οπαδούς του στο ΟΑΚΑ. Στο 4-3 οι "πράσινοι" στην Ευρωλίγκα. Κορυφαίοι για το τριφύλλι οι Καλάθης, Τόμας.

Απλά και... Παναθηναϊκά

Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσίασε απέναντι στη Βαλένθια, αλλά πήρε αυτό που ήθελε επικρατώντας 91-80 μπροστά σε 13.000 οπαδούς του στο ΟΑΚΑ. Στο 4-3 οι “πράσινοι” στην Ευρωλίγκα. Κορυφαίοι για το τριφύλλι οι Καλάθης, Τόμας.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να δυσκολεύτηκε όταν… χαλάρωσε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην αξιόμαχη Βαλένθια, αλλά έκανε το καθήκον του, πήρε τη νίκη με 91-80 στο ΟΑΚΑ και συνέχισε με νίκες στην Ευρωλίγκα, φτάνοντας το 4-3 στη διοργάνωση.

Οι “πράσινοι” μπροστά σε 13.000 οπαδούς τους και υπό το βλέμμα του Ρικ Πιτίνο, έκαναν το καθήκον τους και χτίζουν ένα μικρό σερί, βλέποντας με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 38.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος (45-35), όμως το κακό τρίτο δεκάλεπτο (68-64 στο 30′) έδωσε… δικαιώματα στη Βαλένθια. Ομως, τα όσα έκαναν Καλάθης, Τόμας και Τζόνσον έφεραν την… κανονικότητα και τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Ο Νικ άγγιξε το triple double έχοντας 13 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Ο Τόμας σταμάτησε στους 19 πόντους, ενώ 14 είχε ο Ράις, 12 ο Φριντέτ και 11 ο Τζόνσον με κρίσιμα τρίποντα.

Στα θετικά η επανεμφάνιση του Νίκου Παππά στην Ευρωλίγκα. Ο Ελληνας γκαρντ σε 4.55 είχε 6 πόντους μς 2/2 τρίποντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...