ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Ήθελα να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου προς εμένα»

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ στο σημερινό ματς με τη Βαλένθια.

Πιτίνο: «Ήθελα να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου προς εμένα»

Ο Αμερικανός προπονητής είπε κατά την παρουσία του στο ΟΑΚΑ: «Ήμουν λίγο νευρικός, όσον αφορά την ευστοχία της Βαλένθια στα σουτ τριών πόντων, όμως τα παιδιά έπαιξαν καλή άμυνα. Ο ΝτεΣόν έπαιξε εξαιρετικά. Είμαι ενθουσιασμένος. Θεωρώ πως θα είναι μια εντυπωσιακή σεζόν.

Όταν ο Νικ έχει γύρω του σουτέρ όλα είναι πιθανά. Μπορεί να έχει σε κάθε παιχνίδι triple double.

Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή. Ένας από τους λόγους που γύρισα πίσω στην Ελλάδα, για να αναλάβω την εθνική ομάδα, ήταν η εμπειρία που είχα με τον κόσμο. Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός παρκέ. Ήταν κάτι τρομερό και γι αυτό ήθελαν να ανταποδώσω τον σεβασμό και την αγάπη που μου έδωσαν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελλάδα. αλλά και τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.