Ο Γιώργος Δώνης θέλει προσήλωση στο πλάνο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και περιμένει να δει από τους παίκτες του την ίδια συγκέντρωση, αλλά με σκοπό τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Γιώργος Δώνης προετοιμάζει την ομάδα, με σκοπό, επιτέλους, οι… κόποι να ανταμειφθούν. Και το γράφουμε αυτό διότι μπορεί η ομάδα να έχει δείξει πρόοδο από το ματς με τον Ολυμπιακό και μετά, αλλά μετράει μόλις δυο νίκες. Για πολλούς και διάφορους λόγους στα άλλα ματς, το τρίποντο δεν έχει έρθει, με τους πράσινους να θέλουν τη νίκη στον αγώνα με την Ενωση όσο τίποτε άλλο

Ο προπονητής του “τριφυλλιού”, καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις, ζητάει προσοχή και συγκέντρωση στο 100%. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δει την ίδια προσήλωση που είδε στο ματς της Τούμπας. Οι “πράσινοι” θα κοιτάξουν να είναι συμπαγείς, να εξουδετερώσουν τα ατού του αντιπάλου, αλλά και πιο πιεστικοί με σκοπό να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στόχος του Δώνη είναι το πρέσινγκ ψηλά που θα δημιουργήσει προβλήματα στην Ένωση και φυσικά η ταυτόχρονη αναχαίτιση κάθε προσπάθειας από την ΑΕΚ. Ο 51χρονος θεωρεί ότι αν οι παίκτες του είναι όπως στην Τούμπα, αλλά και εμφανώς πιο επιθετικοί θα φτάσουν στη νίκη που θα είναι η πρώτη εντός έδρας για φέτος.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου