ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Επίθεση – φωτιά και πλουραλισμός!

Η επιθετική πολυφωνία του Παναθηναϊκού στο χθεσινό παιχνίδι με τη Βαλένθια και οι πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν τα στοιχεία που έκαναν και τη διαφορά.

Παναθηναϊκός: Επίθεση - φωτιά και πλουραλισμός!

Η επιθετική πολυφωνία του Παναθηναϊκού στο χθεσινό παιχνίδι με τη Βαλένθια και οι πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν τα στοιχεία που έκαναν και τη διαφορά.

Οι “πράσινοι” δυσκολεύτηκαν σε κάποια σημεία του αγώνα να επιβληθούν της ισπανικής ομάδας, αλλά εν τέλει πήραν αυτό που ήθελαν. Η επίθεση ήταν ξανά το δυνατό σημείο του “τριφυλλιού”, που σταμάτησε στους 91 και το κυριότερο είχε επιθετική πολυφωνία. Πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, κάτι που δείχνει και την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ.

Πρώτος και καλύτερος ο Ντεσόν Τόμας με 19πόντους, (6/6δίπ., 2/3τρ). Ο Νικ Καλάθης που άγγιξε το triple double είχε 13 πόντους (6/12 δίπ.), ενώ ο Ταϊρίς Ράις σταμάτησε στους 14 πόντους (3/7 δίπ, 1/1 τριπ). Ο Τζόνσον, που αρχίζει να ανεβαίνει είχε 11 πόντους (1/1 διπ, 3/5 τριπ), ενώ ο Φριντέτ, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε πολύ, σταμάτησε στους 12 πόντους (2/3 διπ, 1/3 τριπ).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.