ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ας ηρεμήσουμε όλοι με τον Φριντέτ

Ο Φριντέτ εκνευρίστηκε χθες και αντέδρασε την ώρα της αλλαγής του. Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος που κάνει κάτι τέτοιο.

Ας ηρεμήσουμε όλοι με τον Φριντέτ

Ο Φριντέτ εκνευρίστηκε χθες και αντέδρασε την ώρα της αλλαγής του. Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος που κάνει κάτι τέτοιο.

Ο Αμερικανός ξεκίνησε “ζεστός” στο χθεσινό ματς, αλλά ήταν εκνευρισμένος με κάποια λάθη που έκανε, με αποτέλεσμα το μυαλό να… χαλάσει. Οταν, λοιπόν, ο Αργύρης Πεδουλάκης τον έκανε αλλαγή, ο Αμερικανός συνέχισε να έχει εκνευρισμό, κάτι που φάνηκε από τις αντιδράσεις του στον πάγκο, αλλά και από την εικόνα του προσώπου του στη συνέχεια.

Ο κόουτς της ομάδας, λοιπόν, επέλεξε να τον αφήσει για αρκετή ώρα στον πάγκο, προκειμένου να ηρεμήσει και να του στείλει ένα μήνυμα. Αυτό και τίποτε παραπάνω. Ούτε… θέμα υπάρχει, ούτε ο Φριντέτ έχει “ξενερώσει”. Αυτά συμβαίνουν στα παιχνίδια και στις ομάδες. Το ζητούμενο πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να διατηρούνται οι ισορροπίες και τα πάντα να αφήνονται πίσω όταν τελειώνει το ματς. Ετσι γίνεται τώρα και στον Παναθηναϊκό. Δε χρειάζονται, λοιπόν, ούτε “κραυγές”, ούτε φαντασιώσεις για προβλήματα…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.