ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζαχίντ: «Θα δουν όλοι μία ομάδα που βελτιώνεται» (vid)

Ο Γκίας Ζαχίντ μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ αλλά και εκείνο που έπεται κόντρα στην ΑΕΚ.

Ζαχίντ: «Θα δουν όλοι μία ομάδα που βελτιώνεται» (vid)

Ο Γκίας Ζαχίντ μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ αλλά και εκείνο που έπεται κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Γκίας Ζαχίντ δήλωσε ότι «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα ξανά και βοήθησα την ομάδα. Καλό παιχνίδι, παίξαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο δεν ήταν το καλύτερο αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε και σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Φέραμε ισοπαλία με έναν πολύ περίεργο τρόπο στο 95’-96’. Νομίζω κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Τα στατιστικά μας δεν είναι καλύτερα και η ομάδα δείχνει ότι μπορούμε να βελτιωθούμε.

Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα, παλεύουμε καλύτερα. Παιχνίδια όπως αυτό με την ΑΕΚ είναι πάντα δύσκολα αλλά είναι ωραίο να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Νομίζω ότι θα βελτιωθούμε και θα δείξουμε ότι συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.853 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλοι μας θα δουν μία καλή ομάδα που βελτιώνεται. Στην έδρα μας πρέπει να βελτιωθούμε και να παίρνουμε τις τρεις βαθμούς. Θέλω να σκοράρω, δεν έχω συγκεκριμένο στόχο. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου, την αγαπώ όπως αγαπώ και αυτό το μέρος. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.