ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προβληματισμός για Μπεκ, πιθανή ακόμα και η πρόωρη αποχώρησή του

Ο Ούφε Μπεκ βρίσκεται και πάλι στο... θεραπευτήριο και στον Παναθηναϊκό σκέφτονται τι θα γίνει με το μέλλον του Δανού.

Προβληματισμός για Μπεκ, πιθανή ακόμα και η πρόωρη αποχώρησή του

Βρίσκεται μονίμως στο… θεραπευτήριο. Περισσότερες ώρες περνάει με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές, παρά με τους συμπαίκτες του και τους προπονητές του. Ο λόγος για τον Ούφε Μπεκ, τον Δανό εξτρέμ του Παναθηναϊκού, ο οποίος παίζει… μισό ματς και στη συνέχεια μένει συνεχώς εκτός.

Και δεν είναι μονάχα οι μυϊκοί τραυματισμοί που τον ταλαιπωρούν και έχουν να κάνουν με το βαρύ ιστορικό του. Είναι επιρρεπής στο οτιδήποτε. Από ένα απλό διάστρεμμα, όπως είχε πάθει, έως ένα πρήξιμο, όπως συνέβη στη χθεσινή προπόνηση. Πρήξιμο στον αστράγαλο, που τον αφήνει εκτός του αγώνα με την ΑΕΚ. Ακόμα ένα ματς που ο Μπεκ θα το δει από την εξέδρα λόγω τραυματισμού.

Στον Παναθηναϊκό είναι πλέον πολύ έντονος ο προβληματισμός γύρω από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έχει μπει Νοέμβριος, δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο, είναι μονίμως τραυματίας και κάθε φορά που αγωνίζεται δεν καταφέρνει να παρουσιάσει κάτι θετικό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σαφώς και το… ελαφρυντικό έχει να κάνει με τους όρους του συμβολαίου του. Όπως έχουμε ξανά γράψει, ο Μπεκ έχει μικρές πάγιες αποδοχές, που δεν ξεπερνούν τα 80.000 ευρώ και από ‘κει και πέρα πρέπει να συμπληρώσει το 50% των αγώνων για να πληρωθεί τα υπόλοιπα χρήματα.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνει μια κουβέντα τις προσεχείς μέρες για το μέλλον του. Ακόμα και για την αποχώρησή του, αν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, δεν έχει οικονομική άνεση ούτε για ποσό της τάξης των 80.000 ευρώ, αν αφορά έναν ποδοσφαιριστή που δε βοηθάει καθόλου. Προτιμούν να δώσουν ένα συμβόλαιο σε άλλον ποδοσφαιριστή, που θα έχει συνεισφορά στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...