Βρίσκεται μονίμως στο… θεραπευτήριο. Περισσότερες ώρες περνάει με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές, παρά με τους συμπαίκτες του και τους προπονητές του. Ο λόγος για τον Ούφε Μπεκ, τον Δανό εξτρέμ του Παναθηναϊκού, ο οποίος παίζει… μισό ματς και στη συνέχεια μένει συνεχώς εκτός.

Και δεν είναι μονάχα οι μυϊκοί τραυματισμοί που τον ταλαιπωρούν και έχουν να κάνουν με το βαρύ ιστορικό του. Είναι επιρρεπής στο οτιδήποτε. Από ένα απλό διάστρεμμα, όπως είχε πάθει, έως ένα πρήξιμο, όπως συνέβη στη χθεσινή προπόνηση. Πρήξιμο στον αστράγαλο, που τον αφήνει εκτός του αγώνα με την ΑΕΚ. Ακόμα ένα ματς που ο Μπεκ θα το δει από την εξέδρα λόγω τραυματισμού.

Στον Παναθηναϊκό είναι πλέον πολύ έντονος ο προβληματισμός γύρω από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έχει μπει Νοέμβριος, δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο, είναι μονίμως τραυματίας και κάθε φορά που αγωνίζεται δεν καταφέρνει να παρουσιάσει κάτι θετικό.

Σαφώς και το… ελαφρυντικό έχει να κάνει με τους όρους του συμβολαίου του. Όπως έχουμε ξανά γράψει, ο Μπεκ έχει μικρές πάγιες αποδοχές, που δεν ξεπερνούν τα 80.000 ευρώ και από ‘κει και πέρα πρέπει να συμπληρώσει το 50% των αγώνων για να πληρωθεί τα υπόλοιπα χρήματα.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνει μια κουβέντα τις προσεχείς μέρες για το μέλλον του. Ακόμα και για την αποχώρησή του, αν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, δεν έχει οικονομική άνεση ούτε για ποσό της τάξης των 80.000 ευρώ, αν αφορά έναν ποδοσφαιριστή που δε βοηθάει καθόλου. Προτιμούν να δώσουν ένα συμβόλαιο σε άλλον ποδοσφαιριστή, που θα έχει συνεισφορά στην ομάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου