Ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και βραβεύτηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την περσινή προσφορά του στους νταμπλούχους Ελλάδας. Μιλώντας στην κάμερα της «πράσινης» ΚΑΕ ο 67χρονος τεχνικός δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είδα τα παιδιά και την ομάδα και όλους όσους συνεργαστήκαμε. Κερδίζουν, οπότε όλα πάνε καλά» και συνέχισε λέγοντας για την «επίσημη αγαπημένη»:

«Νίωθω ενθουσιασμό και μεγάλη τιμή, που εκπροσωπώ την Εθνική Ομάδα και ελπίζουμε να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Όσο για τον φετινό Παναθηναϊκό, ο κόουτς Πιτίνο είπε: «Η ομάδα έχει αντιμετωπίσει το περσινό πρόβλημα στο κομμάτι του σουτ. Οι Τζίμερ Φριντέτ, Ουέσλι Τζόνσον και Ράις είναι σημαντικές προσθήκες. Ο Παππάς είναι υγιής και αυτό είναι ευχάριστο, φαίνεται σε καλή σωματική κατάσταση. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει αρκετά καλά».

Κλείνοντας, ανέφερε για τους Έλληνες φιλάθλους: «Οι φίλαθλοι είναι ένας από τους λόγους που θα προπονήσω την Εθνική. Μου φέρθηκαν τόσο καλά και το κάνω για εκείνους, για να τους τιμήσω για τον τρόπο που μου φέρθηκαν».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.instagram.com/p/B4pyxdag2so/?utm_source=ig_embed

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS