ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με επιτυχία η ΓΣ των Παλαιμάχων αθλητών Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο όλων των αθλημάτων

Σε κλίμα πολιτισμού και συναίνεσης έγινε με επιτυχία η γενική συνέλευση των Παλαιμάχων αθλητών Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο όλων των αθλημάτων.

Με επιτυχία η ΓΣ των Παλαιμάχων αθλητών Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο όλων των αθλημάτων

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων, η ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση των Παλαιμάχων Αθλητών, Πρωταθλητών,Όλων των αθλημάτων με την παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου.

Η συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή του Προέδρου και Γραμματέα αυτής ,εξελέγησαν ομόφωνα ως Πρόεδρος ο κος Απόστολος Κόντος και ως Γραμματέας ο κος Γιωργος Λιβέρης, ακολούθησε τιμητικά ενός λεπτού σιγή για τα αποθανόντα μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Πρωταθλητών κος Απόστολος Κόντος, στη συνέχεια ανέλυσε διεξοδικά τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ μέχρι 31/10/2019 και τον Προϋπολογισμό 2020.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ταμίας κος Μανώλης Λεκκάκης ,μετά από τον πλήρη έλεγχό της της εξελεγκτικής επιτροπής, ανέγνωσε την έκθεση της για το διάστημα Οκτωβρίου 2018-Οκτωβρίου 2019 και ανέλυσε πλήρως κ διεξοδικά ,έσοδα-έξοδα.

Ομόφωνα ενεκρίθησαν Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ μέχρι 31/10/2019 και ο Προϋπολογισμός 2020.

Στη συνέχεια έλαβαν το λόγο εκφράζοντας θέσεις απόψεις και προτάσεις.

τα μέλη:

Γιώργος Λιβέρης

Γιώργος Ψαρόπουλος

Μανώλης Λεκάκης

Νίκος Τσίλης

Κύμης Μαρσελος

Δημήτρης Κόσσοβας

Νίκος Πλυτάς

Νίκος Ράπτης

Θόδωρος Συνοδινός

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος, η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...