ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Πάτρα με φόντο την τετράδα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα (17:15 - ΕΡΤ1) στην Πάτρα και με νίκη παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην Πάτρα με φόντο την τετράδα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα (17:15 – ΕΡΤ1) στην Πάτρα και με νίκη παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Oι «πράσινοι» θέλουν να φτάσουν και φέτος στο νταμπλ και αυτό προϋποθέτει να νικήσουν απόψε την πολύ καλή ομάδα του Μάκη Γιατρά. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ δεν υπολογίζει μόνο στον Ράιον Μπράουν, ο οποίος είναι εκτός του εγχώριου ρόστερ και δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπαπέτρου, Μάνος και Καλδίρης.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.