ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μέγα κάζο και αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα σοκ με 81-79 από τον Προμηθέα στην Πάτρα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μέγα κάζο και αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα σοκ με 81-79 από τον Προμηθέα στην Πάτρα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν… αδιάβαστοι, κυνηγούσαν σε όλο το παιχνίδι, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στα τελευταία λεπτά, αλλά τελικά προδόθηκαν από τις κακές τους επιλογές και την άμυνά τους. Ο Προμηθέας δίκαια παίρνει την πρόκριση και στέλνει το τριφύλλι εκτός συνέχειας, γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό στην ΚΑΕ.

Ο Πεδουλάκης επιχείρησε να… ζεστάνει από νωρίς τον Φριντέτ που εκδήλωσε τις πρώτες επιθέσεις του Παναθηναϊκού. Την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με αστοχία κι αυτά είχαν ως αποτέλεσμα το 5-10 στο 5′. Οι συνεχόμενες προσπάθειες του Χολ αφύπνισαν όμως τον Προμηθέα, με το «τριφύλλι» να έχει επιπόλαιες επιλογές στο ίδιο διάστημα και το δεκάλεπτο να κλείνει στο 20-19.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.765 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του Γιατρά μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα στο παρκέ για την δεύτερη περίοδο και κατάφεραν να φτάσουν γρήγορα σε διψήφια διαφορά με μπροστάρη τον Αγραβάνη για το 31-21. Ακόμη και το τρίποντο του Καλάθη για το 33-27 δεν μπόρεσε να αλλάξει το μομέντουμ, αφού οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικά άστοχοι και οι Πατρινοί απόλυτα προσηλωμένοι. Ο Αγραβάνης συνέχισε το κρεσέντο με τρίποντο για το 44-29 κι εν τέλει το ημίχρονο έληξε με σκορ 47-35. Σ’ εκείνο το σημείο, η ομάδα του Πεδουλάκη είχε 9/22 δίποντα και 4/14 τρίποντα.

Οι παίκτες του Πεδουλάκη μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο και στο 33′ είχαν μειώσει στο -3 (66-63). H ισοφάριση ήρθε δια χειρός Τόμας με τρίποντο για το 68-68 και πλέον το ματς είχε αλλάξει ριζικά. Μια βολή του Τζόνσον έδωσε «πράσινο» προβάδισμα, αλλά ακολούθησε μεγάλο τρίποντο του Μπαμπ και δύσκολο σουτ του Χολ για το 73-70. Το σκορ ήταν ισόπαλο μπαίνοντας στο τελευταίο, αλλά εκεί ο Χολ σκόραρε και ο Έλις πήρε την ίδια στιγμή φάουλ και δυο βολές για το 77-73. Μετά από κάρφωμα του Φίλερ (79-73), ο Καλάθης έβαλε μεγάλο τρίποντο κι ακολούθησε άστοχη προσπάθεια του Λίποβι. Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού είχε πάρει «φωτιά» κι έβαλε ακόμη ένα για το 79-79! Ο Χολ πέτυχε απίθανο καλάθι με λέι απ για το 81-79 και η τελευταία επίθεση πέρασε σε πράσινα χέρια. Ο Καλάθης δέχθηκε τάπα και ακολούθησε άστοχο τρίποντο του Τζόνσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...