Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το πως αισθάνεται για το πρώτο του γκολ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό, την οικογένεια μου και τους συμπαίκτες μου.  Είναι μία μεγάλη στιγμή. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει»

Για το πως ένιωθε με την αναμονή του VAR: «Από την αρχή είχα αισθανθεί ότι ήταν γκολ. Ηταν μια χαρούμενη στιγμή. Και τα τρία γκολ ήταν πολύ σημαντικά».

Για το αν η νίκη αυτή είναι ένα ξέσπασμα: «Αυτή η νίκη ήρθε μετά από σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν τα παρατάμε ποτέ και πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε μπροστά».

Για το αν απογοητεύτηκαν με το 2-0 της ΑΕΚ: «Όχι κάθε άλλο. Ξεκινήσαμε σωστά και με πίεση. Ο αντίπαλος είχε δύο ευκαιρίες και έβαλε δύο γκολ. Εμείς συνεχίσαμε δεν τα παρατήσαμε και δικαιωθήκαμε».

Για το πως ήταν χωρίς τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο: «Όπως είχα πει και νωρίτερα κάναμε σκληρή δουλειά. Ήμασταν ενωμένοι όλη την εβδομάδα. Δεν μας επηρέασε ότι έλειπε ο Δώνης από τον πάγκο, αντίθετα .ήταν ένα κίνητρο παραπάνω. Εμείς τιμάμε τη φανέλα».

Για το ποια αγκαλιά στους πανηγυρισμούς ήταν η πιο δυνατή: « Όμορφες στιγμές. Όλες οι αγκαλιές που δέχτηκα ήταν αληθινές».

Για την βοήθεια του κόσμου: «Όπως και είπα και πριν είναι πολύ όμορφο να παίζουμε μπροστά σε κόσμο και να τους κάνουμε χαρούμενους με τη νίκη. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το πάθος που νιώθει: «Είναι χαρά να αγωνίζομαι στον μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος. Εγώ παίζω με πάθος και πάντα με σκοπό τη νίκη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος ότι κερδίσαμε και ειδικά μέσα στην έδρα μας».

«Όμορφο γκολ που προέρχεται από ομαδική προσπάθεια. Αυτό που κάνω είναι να παίζω για να πετύχω το γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου