Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο αλλά ακόμη περισσότερο η κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα εξόργισαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο αποκλεισμός – σοκ σημαίνει… μείον ένας τίτλος για τον Παναθηναϊκό και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στο πράσινο στρατόπεδο αναμένονται ραγδαίες. Ήδη το σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης τις… προαναγγέλλει.

Γράφει για «ντροπή του αιώνα» και καλεί όσους συνέδεσαν το όνομά τους με αυτή να παραιτηθούν. Χαρακτηρίζει αστείο το τεχνικό επιτελείο και τουρίστες τους παίκτες. Φαίνεται πως ο αποκλεισμός έπειτα από 16 χρόνια από τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα φέρει ανακατατάξεις στην ομάδα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι υπ’ ατμόν. Κυκλοφορεί σενάριο περί παραίτησής του. Ακόμα και αν δε γίνει, είναι πιθανό ο Γιαννακόπουλος να «τελειώσει» τον Έλληνα προπονητή. Ή να κρίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι πια και όχι μόνο βάσει αποτελεσμάτων, αλλά και βάσει εικόνας της ομάδας.

Παράλληλα, έρχεται… τσουνάμι και για παίκτες. Όλοι βρίσκονται υπό κρίση, κάποιοι είναι ήδη στην πόρτα της εξόδου. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή να μπούμε σε ονοματολογία. Άλλωστε ίσως μας… προλάβουν οι εξελίξεις, αφού ξημέρωσε μια Δευτέρα που αναμένεται να φέρει αλλαγές σε κάθε επίπεδο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου