ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Έρχεται… τσουνάμι: Υπ’ ατμόν ο Πεδουλάκης, υπό κρίση όλοι στον Παναθηναϊκό

Ο αποκλεισμός από τον Προμηθέα Πατρών φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκός. Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Σε δύσκολη θέση ο Πεδουλάκης, στην έξοδο κάποιοι παίκτες.

Έρχεται... τσουνάμι: Υπ' ατμόν ο Πεδουλάκης, υπό κρίση όλοι στον Παναθηναϊκό

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο αλλά ακόμη περισσότερο η κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα εξόργισαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο αποκλεισμός – σοκ σημαίνει… μείον ένας τίτλος για τον Παναθηναϊκό και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στο πράσινο στρατόπεδο αναμένονται ραγδαίες. Ήδη το σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης τις… προαναγγέλλει.

Γράφει για «ντροπή του αιώνα» και καλεί όσους συνέδεσαν το όνομά τους με αυτή να παραιτηθούν. Χαρακτηρίζει αστείο το τεχνικό επιτελείο και τουρίστες τους παίκτες. Φαίνεται πως ο αποκλεισμός έπειτα από 16 χρόνια από τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα φέρει ανακατατάξεις στην ομάδα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 7.871 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι υπ’ ατμόν. Κυκλοφορεί σενάριο περί παραίτησής του. Ακόμα και αν δε γίνει, είναι πιθανό ο Γιαννακόπουλος να «τελειώσει» τον Έλληνα προπονητή. Ή να κρίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι πια και όχι μόνο βάσει αποτελεσμάτων, αλλά και βάσει εικόνας της ομάδας.

Παράλληλα, έρχεται… τσουνάμι και για παίκτες. Όλοι βρίσκονται υπό κρίση, κάποιοι είναι ήδη στην πόρτα της εξόδου. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή να μπούμε σε ονοματολογία. Άλλωστε ίσως μας… προλάβουν οι εξελίξεις, αφού ξημέρωσε μια Δευτέρα που αναμένεται να φέρει αλλαγές σε κάθε επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.