ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Καλάθης απάντησε σε φιλάθλους για Παναθηναϊκό, Εθνική και Πιτίνο

Ο Νικ Καλάθης απάντησε σε ερωτήσεις χρηστών του twitter και δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια, ενώ μίλησε για την Εθνική ομάδα και τον Ρικ Πιτίνο.

Ο Καλάθης απάντησε σε φιλάθλους για Παναθηναϊκό, Εθνική και Πιτίνο

Ο Καλάθης αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής από την Ένωση Παικτών της Euroleague και απάντησε σε ερωτήσεις, στο twitter, με το hashtag «#AskNick». Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο τι κάνει ξεχωριστή την ομάδα του, σε παλιούς συμπαίκτες του και στην Εθνική ομάδα. Τι είπε για την ικανότητά του στην πάσα.

Για το τι κάνει ξεχωριστή την ομάδα του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλες ομάδες, αλλά στον Παναθηναϊκό είμαστε πραγματική οικογένεια»

Για το αν θα προτιμούσε ένα μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στην Ολυμπιάδα ή την Εuroleague με τον Παναθηναϊκό: «Και τα δύο θα ήταν καλά».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ποιοι συμπαίκτες ήταν οι πιο ευχάριστοι στη συνεργασία: «Ήταν πολύ διασκεδαστικό να δίνω πάσες στον Γκιστ. Μου αρέσουν και οι συμπαίκτες που έχω τώρα».

Για το τι σημαίνει η Ελλάδα για εκείνον: «Είμαι Έλληνας».

Για την ικανότητά του στην πάσα: «Από όταν ήμουν μικρό παιδί, ήμουν πάντα καλός πασέρ και μπορούσα να βλέπω πράγματα που άλλοι ίσως δεν μπορούν».

Για το αν προτιμά πόντους ή ασίστ: «Ασίστ, γιατί κάνουν χαρούμενους τους συμπαίκτες μου».

Για τις πιθανότητες να παίξει στο Προολυμπιακό τουρνουά με προπονητή τον Πιτίνο: «100%».

Για το πόσο πιστεύει ότι τον αγαπούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε κλίμακα μέχρι το 100: «150».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.