ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκληρή απάντηση Γκαγκαλούδη σε Μάνταλο: «Ποδοσφαιρικό απολίθωμα, ξέρεις πόσο ζυγίζει η φανέλα μας;»

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης πήρε θέση για τις δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Σκληρή απάντηση Γκαγκαλούδη σε Μάνταλο: «Ποδοσφαιρικό απολίθωμα, ξέρεις πόσο ζυγίζει η φανέλα μας;»

Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός της Ένωσης δήλωσε μεταξύ άλλων πως «ένιωσε ότι ανέστησαν τον νεκρό».

Η απάντηση, που έδωσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μέσω Facebook είναι χαρακτηριστική:

«Μόλις διάβασα την απίστευτη δήλωση του πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στον κόσμο του Πέτρου μάνταλου ότι νιώθει να ανέστησε ένα νεκρό… Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα ποιον νεκρό ανέστησες???

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν σου έχουν πει βρε παιδί της ακμής ότι σε 20 χρόνια από το 1996 μ έχεις κερδίσει εκτός έδρας 1 φορά???? Και άκου πέτρακι μανταλε… Αυτός ο νεκρός που λες έχει μια φανέλα που ζυγίζει όσο δε φαντάζεσαι… Και τα πιτσιρίκια που παίζουν εκεί την τιμάνε..

Όχι Σαν εσένα που περπατάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο… Παναθηναϊκός γεννιέσαι δε γίνεσαι…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.