ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαρύ κλίμα για Πεδουλάκη

Η ήττα από τον Προμηθέα ίσως φέρει εξελίξεις στο θέμα προπονητή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κλίμα για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι βαρύ.

Βαρύ κλίμα για Πεδουλάκη

Η χθεσινή ήττα από τον Προμηθέα έχει δημιουργήσει ένα πολύ βαρύ κλίμα για τον Αργύρη Πεδουλάκη. Από το πρωί σας ενημερώσαμε πως έρχεται… τσουνάμι στον Παναθηναϊκό και πως ο Έλληνας προπονητής είναι πλέον υπ’ ατμόν.

Οι εξελίξεις ίσως να είναι πιο άμεσες απ’ ότι θα περίμενε κανείς. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει πια θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις με τον Πεδουλάκη.

Βάσει όσων απορρέουν από τον Παναθηναϊκό, το κλίμα πλέον είναι πολύ «βαρύ» για τον Άρτζι και δύσκολα μπορεί να γυρίσει, μετά τη χθεσινή ήττα αλλά και τη γενικότερη εικόνα του Παναθηναϊκού.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και δεν αποκλείεται εκτός από τον Πεδουλάκη να προκύψουν εξελίξεις και με παίκτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...