ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαρύ κλίμα για Πεδουλάκη

Η ήττα από τον Προμηθέα ίσως φέρει εξελίξεις στο θέμα προπονητή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κλίμα για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι βαρύ.

Βαρύ κλίμα για Πεδουλάκη | panathinaikos24.gr

Η χθεσινή ήττα από τον Προμηθέα έχει δημιουργήσει ένα πολύ βαρύ κλίμα για τον Αργύρη Πεδουλάκη. Από το πρωί σας ενημερώσαμε πως έρχεται… τσουνάμι στον Παναθηναϊκό και πως ο Έλληνας προπονητής είναι πλέον υπ’ ατμόν.

Παπαδόπουλος: «Ο κόσμος να έχει υπομονή και να στηρίξει – Ο Παναθηναϊκός δεν φώναζε για πλάκα τόσα χρόνια για τον Μπερτομέου»
Παπαδόπουλος: «Ο κόσμος να έχει υπομονή και να στηρίξει – Ο Παναθηναϊκός δεν φώναζε για πλάκα τόσα χρόνια για τον Μπερτομέου» 1.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι εξελίξεις ίσως να είναι πιο άμεσες απ’ ότι θα περίμενε κανείς. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει πια θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις με τον Πεδουλάκη.

Βάσει όσων απορρέουν από τον Παναθηναϊκό, το κλίμα πλέον είναι πολύ «βαρύ» για τον Άρτζι και δύσκολα μπορεί να γυρίσει, μετά τη χθεσινή ήττα αλλά και τη γενικότερη εικόνα του Παναθηναϊκού.

Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και δεν αποκλείεται εκτός από τον Πεδουλάκη να προκύψουν εξελίξεις και με παίκτες.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close