Κεραυνοί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είναι έξαλλος με την εμφάνιση των πρασίνων και τον αποκλεισμό χθες από τον Προμηθέα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στράφηκε κατά… πάντων πέρα από τον Νικ Καλάθη. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πώς μπορείτε να κοιτάτε στα μάτια τον Νικ ο οποίος δίνει το 500% σε κάθε ματς και περιμένετε από αυτόν να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;».

Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με το γεγονός ότι κανείς δεν ζήτησε συγνώμη για τον αποκλεισμό.

«Αυτό που με έχει ενοχλήσει περισσότερο απ’ όλα είναι ότι κανένας από εσάς δεν είχε τα αρχ… να βγει και να ζητήσει μια συγγνώμη πρωτίστως από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δευτερευόντως από τη διοίκηση η οποία ματώνει οικονομικά για να υπάρχει η ομάδα.

Περιμένω μέχρι το βράδυ να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο και όλους εκείνους που στεναχωρήσατε με την απαράδεκτη χθεσινή σας εμφάνιση. Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι αποδεκτές από τον σύλλογο. Ήδη έχετε κάνει δύο εκτός προγράμματος ήττες στην Ευρωλίγκα και χθες χάσατε από μια ομάδα από την οποία τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το συνολικό της μπάτζετ. Είναι ντροπή για τον σύλλογο, πρέπει να καταλάβετε που παίζετε»

Έπειτα απευθύνθηκε σε συγκεκριμένη μερίδα παικτών τονίζοντας:

«Εδώ είναι Παναθηναϊκός. Ξέρω και πού πάτε, πότε πάτε και τι πίνετε. Έτσι και μάθω ξανά ότι σε ημέρα εκτός ρεπό είσαστε έξω θα σας κόψω τα συμβόλαια.

Σε περίπτωση που ξαναχάσετε από ομάδα εκτός προγράμματος θα προχωρήσω σε διακοπές συμβολαίων και θα υπάρχουν βαρύτατα πρόστιμα. Πάνω απ’ όλα είστε απαράδεκτοι που δεν έχετε τα αρχ… να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο. Στις νίκες είστε όλοι φωτογραφίες και πανηγυρισμούς, στις ήττες όμως όλοι εξαφανίζεστε».

Είναι δεδομένο πως στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή όλοι είναι σε δύσκολη θέση από τον προπονητή μέχρι και τους παίκτες.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου