ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ήττα με 3-0 από τον Φοίνικα στο Μαρούσι!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία βαριά ήττα με 3-0 σετ από τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ήττα με 3-0 από τον Φοίνικα στο Μαρούσι!

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία πολύ κακή εμφάνιση σήμερα και γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Φοίνικα στο Μαρούσι.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν βρήκε ρυθμό στην επίθεση, ενώ μόνο το μπλοκ φάνηκε να λειτουργεί στο ματς.

Μεγάλη μάχη έγινε στο δεύτερο σετ. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερνε να βρει ρυθμό στην επίθεση με τον Φοίνικα να εκμεταλλεύεται πλήρως την κακή βραδιά του Ράπτη αλλά και το γεγονός ότι ο Στάροβιτς έπαιρνε πολλές μπάλες. Κάπως έτσι οι Συριανοί μετά το αρχικό 11-8 με επίθεση του Σέρβου διαγώνιου ισοφάρισαν σε 11-11 με τον Παναθηναϊκό να προσπερνά και πάλι με +2 με άσο του Ράπτη.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν πόντο πόντο μέχρι την τελική ευθεία του σετ. Με μπλοκ του Λινάρδου ο Φοίνικας προσπέρασε για το 16-17 με τον Παναθηναϊκό να εξακολουθεί να κάνει πολλά λάθη. Με δύο σερί πόντους του Στοΐλοβιτς ο Φοίνικας έκανε το 23-25 και το 0-2 στα σετ.

Με μπλοκ του Ρανγκέλ και επίθεση του Στάροβιτς το «τριφύλλι» ισοφάρισε σε 19-19 αλλά δύο σερί λάθη του Σέρβου έδωσε την ευκαιρία στον Φοίνικα να κλείσει το σετ και το ματς. Με χαμένο σερβίς του Ράπτη και επίθεση του Μήλη ο Φοίνικας Σύρου πήρε το σετ με 22-25 και τη νίκη με 3-0 σετ μέσα στο Μαρούσι.

Τα σετ 0-3 (22-25, 23-25, 22-25)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.