ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το πρωτοσέλιδο της Πράσινης για τις μπασκετικές εξελίξεις (pic)

Δείτε τι αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Πράσινη για τις εξελίξεις στο μπάσκετ.

Το πρωτοσέλιδο της Πράσινης για τις μπασκετικές εξελίξεις (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε χθες στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και μίλησε με σκληρή γλώσσα σε παίκτες (πλην Καλάθη) και τεχνικό επιτελείο για την εικόνα τους και την ήττα από τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης παραμένει στη θέση του, ωστόσο πλέον θα… κρίνεται αγώνα με τον αγώνα, ενώ ο Γιαννακόπουλος έθεσε προ των ευθυνών τους τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι ζήτησαν συγνώμη από τον κόσμο και τον μεγαλομέτοχο.

Τι… ξημερώνει την επόμενη μέρα; Τι δείχνουν τα όσα αναφέρει σήμερα το πρωτοσέλιδο της Πράσινης;

Εξέλιξη με Μονέκε!
Εξέλιξη με Μονέκε! 8.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.