ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Διούδης έτοιμος για ανανέωση

Ίσως και εντός της εβδομάδας να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Σωκράτη Διούδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Ο Διούδης έτοιμος για ανανέωση

Ο Σωκράτης Διούδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Έλληνας τερματοφύλακας περιμένει το… σινιάλο από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε συζητήσεις για ανανέωση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Τα Νέα”, οι πράσινοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Διούδη και έτοιμοι να του προσφέρουν αύξηση αποδοχών προκειμένου να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους και να τον διατηρήσουν σε ρόλο βασικού τερματοφύλακα.

Ο Δώνης μίλησε δημόσια γι’ αυτόν το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα και τον… αποθέωσε για την καταπληκτική εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της εβδομάδας ο Διούδης να κληθεί από τη διοίκηση για τις πρώτες συζητήσεις (έχει προηγηθεί η πρώτη κουβέντα με τον Ινσούα) και αφού ο Παναθηναϊκός κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, στη συνέχεια να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ανανεώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.