ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Διούδης έτοιμος για ανανέωση

Ίσως και εντός της εβδομάδας να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Σωκράτη Διούδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Ο Σωκράτης Διούδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Έλληνας τερματοφύλακας περιμένει το… σινιάλο από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε συζητήσεις για ανανέωση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Τα Νέα”, οι πράσινοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Διούδη και έτοιμοι να του προσφέρουν αύξηση αποδοχών προκειμένου να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους και να τον διατηρήσουν σε ρόλο βασικού τερματοφύλακα.

Ο Δώνης μίλησε δημόσια γι’ αυτόν το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα και τον… αποθέωσε για την καταπληκτική εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της εβδομάδας ο Διούδης να κληθεί από τη διοίκηση για τις πρώτες συζητήσεις (έχει προηγηθεί η πρώτη κουβέντα με τον Ινσούα) και αφού ο Παναθηναϊκός κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, στη συνέχεια να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ανανεώσεις.

Exit mobile version