ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χειρουργήθηκε ο Ινσούα και πάει για… 2020

Ο Εμάνουελ Ινσούα έκανε σήμερα το πρωί την αρθροσκόπηση στο γόνατο και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται από 4 έως 6 εβδομάδες.

Χειρουργήθηκε ο Ινσούα και πάει για... 2020

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα το πρωί ο Εμάνουελ Ινσούα προκειμένου να κάνει τον καθαρισμό στο γόνατό του και να ξεμπερδέψει οριστικά με τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Ο Αργεντινός έκανε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο στο νοσοκομείο Υγεία. Την επέμβαση πραγματοποίησε ο γιατρός της ομάδας, Γιάννης Λεβάκος και ήταν επιτυχής.

Ο Ινσούα θα πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας, αλλά στη διάθεση του Δώνη αναμένεται να είναι με τη… νέα χρονιά. Ο χρόνος αποθεραπείας του αριστερού φουλ μπακ του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι από τέσσερις έως έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως είναι πλέον πιθανό να περιμένουμε την επανεμφάνισή του το 2020.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.