ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα δάκρυά του, η καλύτερη θέα για τον οπαδό του Παναθηναϊκού

Θα διαβάσεις συχνά για τον Περέα. Για τον Μακέντα. Ακόμα και για τον Κολοβέτσιο. Για εκείνους που σπάνια θα διαβάσεις, είναι εκείνοι που πολλές φορές κρατάνε ένα τμήμα ζωντανό. Ακόμα κι αν χρειάζεται να κουβαλάνε βαλίτσες…

Τα δάκρυά του, η καλύτερη θέα για τον οπαδό του Παναθηναϊκού

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου βρίσκεται μια 15ετία στον Παναθηναϊκό. Εργαζόταν ως μάνατζερ στον ΟΦΗ ως το 2004, όταν παραιτήθηκε για οικογενειακούς λόγους και λίγο καιρό μετά τον πήρε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δίπλα του στην Παιανία.

Λίγους μήνες μετά την πρόσληψή του στο τριφύλλι, έζησε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του. 1η Απριλίου του 2004 και ήταν εκείνος που περίμενε καρτερικά να τελειώσει το πρόγραμμα της προπόνησης για να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές τα νέα για το θάνατο του Γιάννη Κυράστα. Το σοκ, και τη σιωπή που τρυπάει τα αυτιά δεν τα έχει ξεχάσει από τότε…

Διαβάστε τη συνέχεια στο sdna.gr.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...