ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βραβεύτηκε η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού (Pic)

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αμαξίδιο βραβεύτηκε πριν την αναμέτρησης της ομάδας βόλεϊ του τριφυλλιού με τον Φοίνικα Σύρου.

Βραβεύτηκε η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού (Pic)

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού» που ανέβηκε στην Α1 Κατηγορία.

Το νεοσύστατο «πράσινο» τμήμα χειροκροτήθηκε από τους 400 οπαδούς του Συλλόγου ενώ η ανδρική ομάδα βόλεϊ τους συνεχάρη, βγήκαν όλοι μαζί φωτογραφία και φώναξαν όλοι μαζί «Παναθηναϊκός».

Στο πλευρό της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟ βρέθηκε σύσσωμη και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ενώ υπήρχε αντιπροσωπεία και από το γυναικείο μπάσκετ αφού ήταν παρούσες οι Άσπα Καλαμπάκου, Τζούελ Τένσταλ και Μόργκαν Πούλινς.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.