ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκαγκαλούδης : «Δεν θα γινόμουν Ολυμπιακός ούτε με 5 εκατ. ευρώ»

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε για τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι δεν θα γινόταν Ολυμπιακός ούτε με 5 εκατ. ευρώ.

Γκαγκαλούδης : «Δεν θα γινόμουν Ολυμπιακός ούτε με 5 εκατ. ευρώ»

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ήταν ο καλεσμένος στο Τόλη Κοτζιά στο «Rebound» by Ccino’s της Web TV του SDNA και αναφέρθηκε αρχικά στην παρουσία του στο Μαρούσι, λέγοντας: «Εκεί θα κλείσω την καριέρα μου. Εκεί ήθελα. Είμαστε σε καλό σημείο. Καλή ομάδα, καλούς προπονητές, καλούς παίκτες. Έχουμε δυνατό κλίμα. Το Μαρούσι το έχει αυτό από νωρίς, πηγαίναμε από νωρίς, πίναμε καφέ. Είμαστε παρέα. Θα παίζω όσο με κρατούν τα πόδια μου. Δεν υπάρχουν δυστυχώς νέα παιδιά που μπορούν να σε βγάλουν εκτός. Εμείς οι πιο παλιοί, το αγαπάμε λίγο διαφορετικά το άθλημα. Γι’αυτό παίζουμε μέχρι σήμερα».

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...