ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Πανέμορφη κίνηση: Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τιμά τον Κριστόφ Βαζέχα!

Τον Κριστόφ Βαζέχα θα τιμήσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου.

Πανέμορφη κίνηση: Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τιμά τον Κριστόφ Βαζέχα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει πως την Πέμπτη (14/11), στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας μπάσκετ ανδρών με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου, θα βραβεύσει μια μεγάλη δόξα του Συλλόγου, τον Κριστόφ Βαζέχα. Ο αγαπημένος «τρελός Πολωνός» των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, θα τιμηθεί για τη σπουδαία προσφορά του στον Παναθηναϊκο στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη γερμανική ομάδα.

Ο Κριστόφ Βαζέχα γεννήθηκε στο Κατόβιτσε της Πολωνίας στις 17/11/1964 και φόρεσε την πράσινη φανέλα από το 1989 ως το 2004. Η καριέρα του στον Παναθηναϊκό σε αυτά τα 15 χρόνια συνοδεύτηκε από αμέτρητα γκολ και τίτλους!

Με ένα σύνολο 319 γκολ σε 553 επίσημους αγώνες για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και τον δεύτερο ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες εμφανίσεις πίσω από τον Μίμη Δομάζο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την πράσινη φανέλα κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα (1990, 1991, 1995, 1996, 2004), πέντε Κύπελλα (1991, 1993, 1994, 1995, 2004) και δύο Σούπερ Καπ (1993, 1994), ενώ συνδύασε το όνομά του με μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες της ποδοσφαιρικής ομάδας! Το γκολ του στο Άμστερνταμ επί του Άγιαξ στον ημιτελικό του Champions League το 1996 ή εκείνο που «σφράγισε» τη νίκη-πρόκριση απέναντι στη Γιουβέντους το 2000 θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη κάθε φιλάθλου του Παναθηναϊκού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...