ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Παναθηναϊκός που γουστάρουμε και η… ανατριχίλα!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό, που έγινε πάλι οικογένεια και ομάδα, για την επιστροφή του κόσμου κοντά στην ομάδα, τη σημασία της νίκης επί της ΑΕΚ και την ανατριχίλα, που θα ζήσουν την Πέμπτη το βράδυ όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ με την βράβευση του Κριστόφ Βαζέχα.

Ο Παναθηναϊκός που γουστάρουμε και η... ανατριχίλα!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό, που έγινε πάλι οικογένεια και ομάδα, για την επιστροφή του κόσμου κοντά στην ομάδα, τη σημασία της νίκης επί της ΑΕΚ και την ανατριχίλα, που θα ζήσουν την Πέμπτη το βράδυ όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ με την βράβευση του Κριστόφ Βαζέχα.

Αυτή η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή και με τον τρόπο, που ήρθε δεν ήταν μία απλή νίκη. Ηταν κάτι παραπάνω από νίκη. Ηταν η επιστροφή του Παναθηναϊκού, η επιστροφή στα χαμόγελα των φίλων του, που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έφυγαν ευτυχισμένοι από το γήπεδο. Γεμάτοι από αυτό, που είδαν. Ολοι όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ θυμήθηκαν ένδοξες ημέρες του Παναθηναϊκού. Τότε, που πρωταγωνιστούσε στην Ελλάδα και έκανε μεγάλες νίκες στην Ευρώπη. Ετσι αισθάνθηκαν όλοι την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Και μπορώ να πω, ότι είναι καλύτερα αυτή η νίκη με 3-2 από το να ερχόταν ένα σβηστό 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Δεν θα κάτσω δύο ημέρες μετά να γράψω αναλύσεις για τακτικές, παίκτες, συστήματα και όλα αυτά, που έχουν γραφτεί πολλάκις τις τελευταίες ώρες. Αυτό, που μου αρέσει εμένα είναι, ότι ο Παναθηναϊκός εδώ και δέκα ημέρες έχει και πάλι σφυγμό. Η ομάδα στα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, πήρε μία νίκη και της «έκλεψαν» άλλη μία νίκη και της πήραν ισοπαλία στην Τούμπα. Αν το έλεγες πριν τα ντέρμπι αυτό θα σε πέρναγαν για τρελό.

Μετά τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι, όλοι οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο στον Δώνη και τους παίκτες, για αυτό, που παρουσίασαν. Η ομάδα φαίνεται, ότι είναι καλά, τα αποδυτήρια είναι μία χαρά, οι παίκτες, ο προπονητής, όλο το τιμ είναι μία οικογένεια . Φαίνεται αυτό με όλους τους τρόπους. Από τον πάγκο και τις αντιδράσεις στα γκολ και τις ευκαιρίες, αυτών, που δεν παίζουν μέχρι τον τρόπο που πανηγυρίζουν τα γκολ, αυτοί, που αγωνίζονται. Για αυτό το κλίμα το οικογενειακό, που υπάρχει στην ομάδα την ευθύνη την έχει ο Γιώργος Δώνης. Αυτή η νίκη επί της ΑΕΚ εκτός του ότι δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, φέρνει ξανά τον κόσμο στο γήπεδο.

Γουστάρει ο κόσμος να ξαναδεί την ομάδα, την στιγμή, που με τον Ολυμπιακό δεν είχε, ούτε 7.000 εισιτήρια. Μακάρι και στα παιχνίδια, που ακολουθούν μετά την διακοπή η εικόνα να είναι ανάλογη και να μπορέσει η ομάδα να κάνει ένα σερί νικών. Τότε θα πούμε οριστικά, ότι βρήκε τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα, που τα έχει απόλυτη ανάγκη.

• «Είναι τρελός, είναι τρελός ο Πολωνός…» και «Κριστόφ Βαζέχα» θα ακουστούν και πάλι τα συνθήματα αύριο Πέμπτη το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όταν ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα τιμήσουν αυτή την παικτάρα, τον Χριστόφ Βαζέχα και θα είναι τυχεροί, όσοι το ζήσουν από κοντά στο ημίχρονο του αγώνα με την Αλμπα. Ανατριχίλα….

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.