ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση κορυφής για τον τεχνικό διευθυντή

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, για να βάλουν κάτω τα δεδομένα και να καταλήξουν στον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Νταμπίζα.

Συνάντηση κορυφής για τον τεχνικό διευθυντή

Μπορεί να μη βγαίνει προς τα έξω το παραμικρό, ωστόσο στον Παναθηναϊκό γίνονται διεργασίες, συσκέψεις, συζητήσεις και επαφές για την εύρεση νέου τεχνικού διευθυντή. Με προτίμηση στο εξωτερικό.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει η «Live Sport», ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες κατάρτισης της τελικής λίστας με τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές και έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με κάποιους από αυτούς.

Το επόμενο στάδιο, το οποίο θα είναι και το τελικό, είναι οι απευθείας συζητήσεις στην Αθήνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και τον Γιάννη Αλαφούζο. Είναι πολύ πιθανό ως το τέλος του 2019, οι «πράσινοι» να έχουν έρθει σε συμφωνία με νέο, ξένο τεχνικό διευθυντή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εξελίξεις μέχρι το τέλους του έτους αναμένονται και στο θέμα των αποδεσμεύσεων των Οικονόμου, Τζανδάρη και Αρμενάκα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εκφράζει την αισιοδοξία της ότι θα τα βρει με τους τρεις παίκτες στο ποσό της αποζημίωσης προκειμένου να προχωρήσει η λύση των συμβολαίων τους. Αντιθέτως, είναι επιφυλακτικοί για την περίπτωση του Μουνιέ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.