ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τελευταία εξέλιξη: Τι αποφάσισε η Φενέρ για τον Σλούκα και το θέμα με το πανό

Τι έκανε η Φενέρ μετά την ιστορία που προέκυψε με τον Κώστα Σλούκα και τις αντιδράσεις για το πανό του Κεμάλ.

Τελευταία εξέλιξη: Τι αποφάσισε η Φενέρ για τον Σλούκα και το θέμα με το πανό

Καμία έκταση δεν έχει πάρει από πλευράς Φενέρμπαχτσε το θέμα που απασχολεί τις τελευταίες ώρες τη Τουρκία και έχει ως πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του Ζοτς για την Εθνική λίγκα, σύμφωνα με το Eurohoops.

Όπως επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες του Eurohoops, η διοίκηση της ομάδας δεν έχει καλέσει σε απολογία τον Έλληνα παίκτη, ο οποίος έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, μετά το Σάββατο (9/10) και τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τη Μπεσίκτας.

Η Φενέρ θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ (10/11 η επέτειος από τον θάνατό του) με ένα πανό το οποίο έγραφε “Θυμόμαστε τον πρόγονό μας με λαχτάρα και σεβασμό”. Σε αντίθεσή με τους συμπαίκτες του, ο Σλούκας δεν κράτησε το πανό, γεγονός που δεν πέρασε ούτε απαρατήρητο ούτε ασχολίαστο από τους φίλους της τουρκικής ομάδας κι όχι μόνο, με το θέμα να παίρνει άμεσα προεκτάσεις, όχι όμως και από τον ίδιο σύλλογο, σε μία προσπάθεια να δοθεί ένα τέλος στην ιστορία.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά τη κίνηση του Ερντέμ Τσαν, συνεργάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να υψώσει ”ασπίδα” προστασίας στον Σλούκα, ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης ”έχει δείξει σεβασμό στην χώρα μας, στην σημαία μας και στον ηγέτη μας από τη πρώτη μέρα που βρέθηκε στον σύλλογο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.