ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Ο Τάσος που γουστάρουμε

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης εξελίσσεται σε σπουδαίο ποδοσφαιριστή και μεγάλη προσωπικότητα. Εντός κι εκτός γηπέδων.

Ο Τάσος που γουστάρουμε

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως αυτό που λείπει από τον Τάσο Χατζηγιοβάνη για να εξελίξει την καριέρα του είναι η ωριμότητα. Ήταν όμως κάπως… νωρίς να τον κατηγορήσουν. Ένα νέο παιδί είναι, που βρέθηκε ξαφνικά να παίζει βασικός στον Παναθηναϊκό. Λίγοι θα μπορούσαν να το διαχειριστούν.

Ο φετινός Χατζηγιοβάνης είναι διαφορετικός. Σε όλα. Στον τρόπο που αγωνίζεται, στον τρόπο που αντιμετωπίζει το παιχνίδι, στον τρόπο που διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Η στάση του όσο καιρό εξελισσόταν το σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του ήταν ιδανική. Δεν εκτέθηκε ούτε στιγμή στα media. Και τελικά πέτυχε αυτό που πραγματικά ήθελε. Να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Μέσα στο γήπεδο η εικόνα του είναι… ηγετική. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν αυτός που έβγαινε μπροστά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό που έμεινε στο γήπεδο. Πήρε πρωτοβουλίες, ζητούσε την μπάλα, πήγαινε στο ένας εναντίον ενός, είχε συμμετοχή σε όλες τις καλές φάσεις και φυσικά στο γκολ του Περέα που έδωσε την ασίστ. Αναμφίβολα ο MVP του ντέρμπι, σε ένα παιχνίδι… καριέρας για τον Τάσο, που γίνεται αυτός ο παίκτης που… γουστάρουμε. Που θέλουμε να βλέπουμε. Και που μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και στη χθεσινή μεγάλη του συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM απέδειξε πως έχει ωριμάσει και σαν χαρακτήρας. Σαν άνθρωπος. Με ωραίες τοποθετήσεις για το συμβόλαιό του και την ανανέωση, με όνειρα, με φιλοδοξίες, με σεβασμό προς όλους. Και κυρίως προς τους προπονητές του. Τον Στραματσόνι, τον Ουζούνιδη, τον Δώνη.

Αυτός είναι ο Χατζηγιοβάνης που… γουστάρουμε να βλέπουμε. Ένα παιδί που μπορεί να αφήσει ιστορία στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.