ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πεδουλάκης: “Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς”

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου, αλλά και για την κριτική που δέχεται μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Πεδουλάκης:

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου, αλλά και για την κριτική που δέχεται μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Για τα δυνατά στοιχεία της Άλμπα Βερολίνου: «Η Άλμπα είναι καλή στο transition και παίρνει πολλά τρίποντα, έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το κομμάτι αυτό πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και έχει αρκετά ελεύθερο παιχνίδι. Αυτά είναι τα πιο σοβαρά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι απλά plays που ξέρεις πως τα παίζουν. Είναι μια ομάδα που μοιράζει τον χρόνο, είναι νεανική, έχει ενέργεια, αλλά έχει απειρία».

Για τον Αΐτο Ρενέσες: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα βασικά, έχει φτιάξει πολλές ομάδες. Η διαχρονικότητά του τα λέει όλα».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά από την ήττα στην Πάτρα: «Η μόνη αντίδραση είναι να κερδίσεις το παιχνίδι. Άλλη αντίδραση δεν μπορεί να υπάρξει. Κληθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε 35 ώρες, δεν ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τα αντιμετωπίζουν αυτά, να μην έχουν συναισθήματα έντονα, χαράς η λύπης. Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς».

Για την κριτική στο πρόσωπό του: «Όταν χάνουμε ή όταν δεν παίζουμε καλά, είναι λογικό, είναι μέρος της δουλειάς. Το παράδοξο είναι όταν κερδίζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...