ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθης: “Να δείξουμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας”

Για την αναγκαία νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου και τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα μίλησε ο Νίκ Καλάθης.

Καλάθης:

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Νικ Καλάθης, δήλωσε: «Έχουν πολλά καλά και άσχημα στοιχεία. Διαθέτουν καλούς σουτέρ, παίζουν καλά με τη μπάλα, εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων. Προφανώς πρέπει να παίξουμε άμυνα και να τρέξουμε στο γήπεδο, να εκμεταλλευτούμε τα μισμάτς».

Αναφορικά με την κατάσταση στον Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο σχολίασε: «Μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να αντιδράσουμε. Να παίξουμε καλά στον αυριανό αγώνα και να είμαστε καλύτεροι. Μαθαίνουμε από τα λάθη που κάναμε κόντρα στον Προμηθέα, τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να δείξουμε μπροστά στο κοινό μας ότι ξέρουμε πως να παίζουμε».

Τέλος, αναφορικά με τις δυσκολίες τόσο νωρίς στη σεζόν: «Για εμάς υπάρχουν κάθε χρονιά καλές και κακές στιγμές. Το ζήτημα είναι πως αντιδράς και πως αντιμετωπίζεις το επόμενο παιχνίδι. Θα χάσεις κάποια παιχνίδια, όπου δεν θα είσαι καλός, όπως φέτος, αλλά για εμάς είναι θέμα να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι πως είμαστε καλύτεροι και πως μάθαμε από τα λάθη μας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.