ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκίας Ζαχίντ: Ο… μαέστρος που κλείνει στόματα!

Ο Γκίας Ζαχίντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και "απαντάει" σε όλους αυτούς που πήγαν να τον βγάλουν... παλτό από τις πρώτες αγωνιστικές.

Γκίας Ζαχίντ: Ο... μαέστρος που κλείνει στόματα!

Ο Γκίας Ζαχίντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και “απαντάει” σε όλους αυτούς που πήγαν να τον βγάλουν… παλτό από τις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Νορβηγός άσος με πακιστανική καταγωγή ήταν το καλοκαίρι μια από τις ενισχύσεις του Παναθηναϊκού που σήκωσε πολλή συζήτηση. Ο Παναθηναϊκός με συντονισμένες κινήσεις και έπειτα από επιμονή του Γιώργου Δώνη, κατάφερε να ντύσει στα πράσινα τον ποδοσφαιριστή, με σκοπό να βάλει στο ρόστερ του έναν ποιοιτικό χαφ, ικανό να δημιουργεί και να σκοράρει.

Η αρχή ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τον Ζαχίντ. Η ομάδα ξεκίνησε κάκιστα το πρωτάθλημα και η απόδοση του 24χρονου ήταν… ανάλογη. Ο Ζαχίντ ήταν φανερά εκτός ρυθμού, φαινόταν βαρύς λόγω του γεγονότος ότι είχε αργήσει να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας και δέχθηκε αυστηρή κριτική από τον κόσμο, ο οποίος μέσα στην απογοήτευσή του και την απελπισία του με αυτό που έβλεπε από το “τριφύλλι”, απαξίωσε τον Νορβηγό. Το φρικτό του λάθος στο ματς με τον Άρη τον… ακολουθούσε για μέρες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν και ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβάζει στροφές, ο Ζαχίντ έδειχνε σιγά σιγά τις αρετές του. Η καλή του τεχνική κατάρτιση, η προσαρμογή του στο παιχνίδι της ομάδας, η ελευθερία κινήσεων στο 4-2-3-1 και η βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, τον έχουν κάνει έναν από τους πιο πολύτιμους ποδοσφαιριστές των “πράσινων”.

Με τρια γκολ, μια ασίστ και ενεργή συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας, σε 10 αγωνιστικές, ο Ζαχίντ… κλείνει στόματα και δικαιώνει τον Γιώργο Δώνη που το καλοκαίρι “καιγόταν” για την απόκτησή του. Και ακόμα είμαστε στην αρχή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.