ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (21:00 NOVASPORTS 2, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Δεν είναι απλό ματς, είναι… τελικός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου απόψε στο ΟΑΚΑ με τη νίκη να είναι... αυτοσκοπός, αλλά να μην αρκεί. Χρειάζεται αντίδραση, καλή εμφάνιση και... απαντήσεις. Χωρίς τον Φριντέτ οι πράσινοι. Βραβεύει τον Βαζέχα ο ερασιτέχνης.

Δεν είναι απλό ματς, είναι... τελικός

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι ένας… τελικός. Ο Παναθηναϊκός, έτσι όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες μετά την ήττα από τον Προμηθέα, οφείλει απόψε στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports 2) να πάρει τη νίκη απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου και ταυτόχρονα να βγάλει αντίδραση στο παρκέ. Να δείξει βελτίωση και να δώσει απαντήσεις στη μεγάλη αμφισβήτηση που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα.

Η εβδομάδα ήταν… επεισοδιακή, αφού μετά την ήττα από τον Προμηθέα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε «γκάζια» σε παίκτες και προπονητή και εκείνοι μέσω δήλωσής τους ζήτησαν συγνώμη για την εικόνα τους και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» εκτός σοβαρού απροόπτου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τζίμερ Φριντέτ που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην γάμπα και μέχρι χθες έκανε θεραπεία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεδομένου ότι την επόμενη εβδομάδα υπάρχει διπλή κρίσιμη αγωνιστική, που θα βρει τον Παναθηναϊκό σε Κάουνας και Μόναχο, ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αναμένεται να προφυλαχθεί.

Προβλήματα έχει και η Άλμπα, που είναι προτελευταία με ρεκόρ 1-6. Ο Αΐτο Ρενέσες δεν υπολογίζει στους Πέιτον Σίβα και Τάιλερ Κάβανο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Προϊστορία: Τρεις νίκες σε τέσσερα ματς

Ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις νίκες σε τέσσερις συναντήσεις με την Άλμπα, αλλά έχει χάσει στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά:

16/01/2013 (Top 16): Άλμπα-Παναθηναϊκός 73-79 15/03/2013 (Top 16): Παναθηναϊκός-Άλμπα 82-58 06/02/2015 (Top 16): Άλμπα-Παναθηναϊκός 59-65 02/04/2015 (Top 16): Παναθηναϊκός-Άλμπα 66-68

Βραβεύει τον Βαζέχα ο ερασιτέχνης

Στο ημίχρονο της σημερινής αναμέτρησης θα υπάρξει και μια μεγάλη… έκπληξη για τον κόσμο. Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα βραβεύσει τον Κριστόφ Βαζέχα και αναμένεται αποθέωση στο ΟΑΚΑ για τον ποδοσφαιρικό θρύλο του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.