ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέρβαση για Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ακόμα και αν χρειαστεί να κάνει οικονομική υπέρβαση.

Μπορεί το συμβόλαιό του να τελειώνει σε περίπου ένα χρόνο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω την υπόθεση ανανέωσής του. Το αντίθετο. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μπαίνει σε προτεραιότητα και μάλιστα, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά του το «Sportime», αναμένεται να γίνει και υπέρβαση στο οικονομικό αν χρειαστεί προκειμένου να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να στείλει ένα… ηχηρό μήνυμα και αυτό θα αφορά την πρόταση που θα καταθέσει για τον Κουρμπέλη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνει η πρώτη επαφή και η πρώτη πρόταση προς τον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος επίσης δείχνει διάθεση παραμονής.,

Αυτό που επιθυμεί είναι εγγυήσεις και τον ενδιαφέρουν συγκεκριμένα πρωταθλήματα και ομάδες.

Από τη στιγμή που δεν έρθει κάτι δεν θα είχε καμία αντίρρηση να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, λέγεται ότι δεν έχει πρόθεση να ζητήσει κάποιο υπέρογκο ποσό για να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Exit mobile version