ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πολυτεχνείο: 5.000 αστυνομικοί, drones, ελικόπτερο και… ασφαλίτες στα Εξάρχεια!

«Αστακός» θα είναι η Αθήνα για τις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου και η αστυνομία λαμβάνει αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στα οποία θα συμμετέχουν 5.000 αστυνομικοί, drones, ελικόπτερο και όπως μας ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ... ασφαλίτες!

Πολυτεχνείο: 5.000 αστυνομικοί, drones, ελικόπτερο και... ασφαλίτες στα Εξάρχεια!

Τα δύο drones και το ελικόπτερο θα μεταδίδουν συνεχώς εικόνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα η αστυνομία και να αντιδράσει ανάλογα.

Πρωτοφανές είναι μάλιστα το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει πως στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων θα βρίσκονται και αστυνομικοί με πολιτικά!

Παράλληλα, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έξω από κυβερνητικά κτίρια, πρεσβείες, πανεπιστημιακά ιδρύματα και ειδικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών(πρώην ΑΣΟΕΕ).

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.668 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τα Εξάρχεια θα έχουν την τιμητική τους αφού εκεί θα αναπτυχθούν οι περισσότερες ομάδες της αστυνομίας είτε με στολή είτε με πολιτικά!

Επίσης, για πρώτη φορά θα είναι στους δρόμους και η νεοσύστατη Ομάδα «Δράση» που αντικατέστησε την «ΔΕΛΤΑ». Πενήντα αστυνομικοί, σε πέντε ομάδες των δέκα, που θα επιβαίνουν σε δίκυκλα, θα κινούνται διαρκώς σε όλους τους χώρους του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα στα Εξάρχεια, ενώ θα υποστηρίζουν τις ενέργειες των ΜΑΤ.

Τα δείγματα της ομάδας ΔΕΛΤΑ ήταν χείριστα, η αλόγιστη βία και η απάνθρωπη συμπεριφορά των ανδρών της, συνείσφεραν στην κατάργησή της.

Πολλοί υποστηρίζουν πως η αντικατάστασή της από την ομάδα Δράση, είναι απλά αλλαγή του ονόματος και επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ του Κ. Μητσοτάκη: «Σημειώνεται, ότι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ έχει δώσει εντολές στου αστυνομικούς που θα πραγματοποιούν περιπολίες να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας, γιατί υπάρχει φόβος για επιθέσεις εναντίον τους».

«Η αστυνομία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα κάνει ό,τι είναι εφικτό για να διεξαχθούν ομαλά οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Είναι σε ετοιμότητα και θα διαφυλάξει, μεταξύ άλλων, τα δημόσια κτίρια και ειδικά τα πανεπιστημιακά ιδρύματα», τονίζουν χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: documentonews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.