ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αυτόν θέλει για τεχνικό διευθυντή

Σύμφωνα με τη Live Sport ο Νίκο Ροντρίγκεθ είναι ο πρώτος στόχος.

Παναθηναϊκός: Αυτόν θέλει για τεχνικό διευθυντή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις και τις προτάσεις που φτάνουν καθημερινά στα χέρια τους και έχουν ήδη καταρτίσει μια σχετική λίστα, όπως γράφει η «Live Sport».

Η λίστα αυτή ανανεώνεται διαρκώς καθώς πολλά νέα ονόματα προκύπτουν και άλλα τόσα αφαιρούνται επειδή δεν πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Γιάννης Αλαφούζος για τον αντικαταστάτη του Νίκου Νταμπίζα δεν εκπληρώνονται από Έλληνες που έχουν προταθεί. Γι αυτό το λόγο το βάρος έχει πέσει στην ευρωπαϊκή αγορά και έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις.

Μεταξύ των εκλεκτών είναι ο Ισπανός Νίκο Ροντρίγκεθ με προϋπηρεσία σε Πριμέρα και Σεγούντα Ντιβιζιόν. Εκτός από τον Ροντρίγκεθ έχει προταθεί και ο Γιόζεφ Κόσλεϊ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Δώνη στη Λάρισα και πλέον εκτελεί χρέη ατζέντη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.