Να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προτεραιότητα του τη μεταγραφική ενίσχυση αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει, δηλαδή, κάποια ιδιαίτερη… αναζήτηση στην αγορά, αφού προέχουν άλλα θέματα.

Ποια είναι αυτά; Οι ανανεώσεις των παικτών που τελειώνουν τα συμβόλαια το καλοκαίρι, οι συζητήσεις με τους… κομμένους για λύση της συνεργασίας και φυσικά ο νέος τεχνικός διευθυντής για να καλυφθεί το κενό του Νίκου Νταμπίζα. Αργότερα θα κοιτάξουν και σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό διευθυντή τι θα κάνουν με τις μεταγραφές.

Μονάχα μια προεργασία έχει γίνει κι αυτή επί Νταμπίζα. Εκείνος ήταν που έτρεχε κάποια πράγματα πριν απολυθεί. Και δίνουν στίγμα για το που θα κινηθούν οι πράσινοι τον Γενάρη. Αν φυσικά υπάρχει μπάτζετ να κινηθούν.

Η επίθεση είναι η πρώτη γραμμή που θέλει ο Δώνης ενίσχυση. Ένας συμπληρωματικός παίκτης για Μακέντα και Περέα. Ειρήσθω εν παρόδω, ο μικρός γίνεται ολοένα και καλύτερος. Και βελτιώνεται σε τομείς που δεν το… είχε. Κλείνει η παρένθεση.

Ο Δώνης ιδανικά θα ήθελε έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει και σαν εννιάρι και σαν περιφερειακός. Να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει σε διάφορα σχήματα και με πολλούς τρόπους. Που θα μπορεί να σταθεί στο πλέι ενός άλλου στο 4-4-2, να μπορεί να παίξει και πλάγια αν χρειαστεί. Η αγορά, όμως, τον Ιανουάριο είναι περιορισμένη. Και περιορισμένο είναι και το μπάτζετ. Οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για το τι μπορεί να βρει ο Παναθηναϊκός, γιατί αυτό είναι το βασικό.

Ρωτάει ο κόσμος για άλλες θέσεις. Αυτή τη στιγμή δεν έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Στα χαφ, αν ο Φάουστο μπει πιο… δυνατά και προσαρμοστεί, είναι καλυμμένος. Για την άμυνα δεν το συζητάμε, υπάρχουν παίκτες που περισσεύουν.

Στα εξτρέμ ίσως παραστεί ανάγκη, αφού δεν είναι βέβαιο πως θα μείνουν Μολό και Μπεκ. Προς το παρόν πιο πολύ στην έξοδο είναι, παρά στα πλάνα για το 2020. Κι αν φύγουν, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί σίγουρα εναλλακτική λύση.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου