Οι άνθρωποι του PAO ALIVE προχωρούν τις επόμενες κινήσεις, δίχως να βγάζουν πολλά προς τα έξω, αλλά με μοναδικό σκοπό την αναγέννηση του Συλλόγου και την ανέγερση του νέου γηπέδου στον Βοτανικό.

Σήμερα, το πρώτο βίντεο για τους Έλληνες ομογενείς είδε τη δημοσιότητα και η αλήθεια είναι ότι συγκίνησε πολλούς. Αμέσως, δεν ήταν λίγοι αυτοί που άρχισαν τις ερωτήσεις του τύπου “τι συμβαίνει με το PAO ALIVE;” ή “που βρισκόμαστε με το γήπεδο;”. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μη βγαίνουν αρκετά προς τα έξω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το θέμα έχει παγώσει. Κάθε άλλο. Μπορεί η μέχρι τώρα οικονομική στήριξη να μην είναι πολύ μεγάλη (734.759 ευρώ), αλλά, όπως έχουμε τονίσει ξανά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του ευελπιστούν σε μεγαλύτερη ανταπόκριση, κυρίως από τους οικονομικά επιφανείς φίλους της ομάδας, μόλις προχωρήσει το γηπεδικό.

Ας δούμε, λοιπόν, τι γίνεται τώρα και ποια είναι τα επόμενα βήματα για το PAO ALIVE και τον Βοτανικό…

*Μετά και το σημερινό βίντεο για την ομογένεια, το PAO ALIVE θα… απλώσει δίχτυα στο εξωτερικό. Μεγάλος στόχος είναι να γίνουν δράσεις εκτός Ελλάδας με σκοπό να συγκεντρωθούν εξτρά χρήματα από τους ομογενείς, μέσω εκδηλώσεων και δράσεων.

*Ταυτόχρονα, θα γίνουν διάφορες δράσεις στην επαρχία για να προσελκύσουν οι άνθρωποι του πρότζεκτ φιλάθλους εκτός Αθηνών που θέλουν να βοηθήσουν όχι μόνο διαδικτυακά.

*Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του PAO ALIVE μαζί με τον Δήμο Αθηναίων εξετάζουν λεπτομερώς τις τεχνικές μελέτες για τον Βοτανικό. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα έργο το οποίο δεν είναι μικρό. Εξετάζονται όλες οι παράμετροι, αλλά και η δυνατότητα να θωρακιστεί νομικά το όλο εγχείρημα αν, τελικά, το μπάσκετ “κουμπώσει” στο υπάρχον σχέδιο και οικόπεδο, κάτι που είναι και το πιθανότερο.

*Έχουν γίνει συναντήσεις με τράπεζες και φυσικά γίνονται κι άλλες για το θέμα της χρηματοδότησης. Μεγάλος στόχος είναι να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι που είναι και το πλέον σημαντικό για να προχωρήσει το γήπεδο. Με βάση την πληροφόρηση που έχουμε το πιθανότερο είναι μέσα στον Δεκέμβριο να έχουμε νεότερα για τη χρηματοδότηση και να προχωρήσουν οι επόμενες κινήσεις ώστε το έργο να θωρακιστεί από κάθε νομική πλευρά και να μην κινδυνεύσει.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου