ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηττα σοκ στο ΟΑΚΑ και αποδοκιμασίες!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 106-105 από την Άλμπα Βερολίνου έπειτα από δυο παρατάσεις σε ματς - θρίλερ στο ΟΑΚΑ. Στο 4-4 οι "πράσινοι" στην Ευρωλίγκα. Συγλονιστικός Παπαπέτρου με 39 πόντους!

Ηττα σοκ στο ΟΑΚΑ και αποδοκιμασίες!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 106-105 από την Άλμπα Βερολίνου έπειτα από δυο παρατάσεις σε ματς – θρίλερ στο ΟΑΚΑ. Στο 4-4 οι “πράσινοι” στην Ευρωλίγκα. Συγλονιστικός Παπαπέτρου με 39 πόντους!

Οδυνηρή ήττα στο ΟΑΚΑ από την Άλμπα Βερολίνου γνώρισε ο Παναθηναϊκός! Έπειτα από ένα ματς – θρίλερ με δυο παρατάσεις (!), οι “πράσινοι” έχασαν 106-106, πληρώνοντας το εξαιρετικά κακό αμυντικά πρώτο ημίχρονο όπου δέχθηκαν 58 πόντους. Με το αποτέλεσμα αυτό το τριφύλλι βρίσκεται στο 4-4 έπειτα από 8 αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα.

Μπορεί η γερμανική ομάδα να ήρθε στην Αθήνα με πολλές απουσίες, αλλά χτύπησε στα αδύναμα σημεία της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη και με τρομερή επίθεση έφυγε με μια πολύ μεγάλη νίκη από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και προκαλεί τεράστιο προβληματισμό στο πράσινο στρατόπεδο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν συγκλονιστικός για την ελληνική ομάδα, κάνοντας ρεκόρ καριέρας με 39 πόντους (9/10 διποντα, 6/12 τρίποντα), ενώ ο Ντεσόν Τόμας σταμάτησε στους 16 και ο Παππάς στους 14. Ο Καλαθης είχε 10 πόντους, 10 ασίστ, αλλά και 9 λάθη.

Η ήττα αυτή δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό που συνεχίζει να προβληματίζει στην άμυνά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το τέλος του αγώνα, όταν ο Ράις αστόχησε στο τελευταίο σουτ, ο κόσμος ξέσπασε σε αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.