ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: “Μας πονάει πολύ – Δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός”

Οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου.

Πεδουλάκης:

Οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου.

“Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στο κομμάτι της άμυνας. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε άμυνες, μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις το κάναμε. Αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στην Άλμπα, μια ομάδα που τρέχει πολύ καλά το γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το κομμάτι της άμυνας, πήγαμε σε άλλα σχήματα. Ήμασταν όμως βιαστικοί στην επίθεση”.

Για το κομμάτι της άμυνας κι αν είχε σχέση με όσα ακολούθησαν τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα: “Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, τι σκέφτεται ο καθένας. Αυτό που μπορώ να πω τεχνικά είναι ότι είχε η Άλμπα ένα χαμηλό σχήμα, με αποτέλεσμα να μας τρυπάει. Στο πρώτο μέρος φάγαμε 20 πόντους στο ένας με έναν. Δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός”.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 51.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ερώτηση για το μικρό ροτέισον: “Έχει να κάνει με την εικόνα μας σ το πρώτο μέρος, υπήρχαν παιδιά που είχαν μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι στην επίθεση στο δεύτερο μέρος. Αποφασίσαμε να πάμε με τα παιδιά που θα βάλουν το κορμί τους και θα παίξουν άμυνα. Πήγαμε σε αλλαγές στα σκριν, από την στιγμή που τα γκαρντ μας δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον προσωπικό τους αντίπαλο. Ανεβάσαμε ψηλά τους ψηλούς μας, δεν είχαμε άλλα πολύ αθλητικά παιδιά από τον πάγκο για να παίξουν αυτή την άμυνα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.